Dragon Ball Z: Kakarot-studio onthult in februari nieuwe game

Dragon Ball Z: Kakarot-studio onthult in februari nieuwe game

In februari kondigt Dragon Ball Z: Kakarot-ontwikkelaar CyberConnect 2 een nieuwe game aan.

Dat heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt tijdens een livestream waarin de jaarwisseling werd gevierd. Het spel dat volgende maand wordt aangekondigd moet ergens deze zomer uitkomen. Verdere details ontbreken, maar de aankondiging zou volgens de studio behoorlijk indruk maken.

In dezelfde livestream werd ook aangekondigd dat Dragon Ball Z: Kakarot wereldwijd meer dan 4,5 miljoen keer is verkocht. De game verscheen begin 2020 op PlayStation 4, Xbox One en pc en kwam in september 2021 ook op Nintendo Switch uit. Ook is de game via Google Stadia beschikbaar.

Dragon Ball Z: Kakarot betreft een een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragon Ball Z-serie, maar er zijn ook nieuwe achtergrondverhalen te vinden in Dragon Ball Z: Kakarot.

In de game krijgen spelers controle over onder andere Kakarot, beter bekend als Goku. Spelers kunnen de personages krachtiger maken om zo tegen vijanden te vechten om de aarde te beschermen. Ondertussen moet men maaltijden eten om stats te verhogen en Z-Orbs en D-Medals ontgrendelen om nieuwe skills te gebruiken.

Gamer.nl gaf een 5 aan het spel: "Dragon Ball Z: Kakarot voelt als een Frankenstein-game. De ontwikkelaar heeft de gevechten uit eerdere games bovenop wat ruwe rpg-systemen geplakt, zonder na te denken over hoe goed alles bij elkaar past. Je liefde voor Dragon Ball moet wel héél onvoorwaardelijk zijn om je hier een weg door te slaan."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou