Dragon Ball Z: Kakarot is meer dan anderhalf miljoen keer verkocht

Dragon Ball Z: Kakarot is meer dan anderhalf miljoen keer verkocht

Er zijn meer dan anderhalf miljoen exemplaren van Dragon Ball Z: Kakarot verkocht.

Dat heeft Bandai Namco bekendgemaakt. Hoewel het veel exemplaren zijn, verkoopt het spel niet zo snel als Dragon Ball FighterZ - van die game gingen er in de lanceringsweek twee miljoen exemplaren over de toonbank.

Dragon Ball Z: Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen. Het spel is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gisteren werd een derde seizoenspas voor Dragon Ball FighterZ aangekondigd. Kakarot heeft ook een seizoenspas, al is nog niet bekend wat voor uitbreidingen het spel krijgt. Fans speculeren over content gerelateerd aan de Super-reeks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het een toffe game. Je moet wel een echte DBZ fan zijn en het verhaal NOGMAALS willen doorleven. Het hele RPG element is te verwaarlozen. Behalve het Free roamen en af en toe een leuke side quest.

0
test

Zozo en dat voor een game waar gamer.nl een 5 voor gaf in hun review. Hmmm opvallend is dat er meer over Fighter Z onderhand word geschreven dan DB kakarot. Haha ongeloofelijk

0
test

@racerozzy Jij kan het niet hebben he dat een reviewer een andere mening heeft dan jij. Dat betekend niet dat jij die game niet leuk mag vinden he? Maar zij moeten het schrijven voor ALLE bezoekers, ook degene die weinig tot niets hebben met DBZ en dan is het gewoon een enorm middelmatige game. En logisch dat er meer over FighterZ wordt gesproken, dat is namelijk ook als je weinig met de franchise hebt gewoon WEL een enorm goede game.

0
test

@darkmanwls Enige aandacht die jij krijgt is dit.... Een andere mening is ok maar een kwalitatief slechte review niet ;) Ik bezit beiden spellen en ik vermaak me met beiden. Voor ALLE bezoekers moet er dus neutraal geschreven worden en niet een mening vormen dat het niet leuk is en probeerde door te drammen zelfs in andere artikelen...

0

Aanbevolen voor jou