Nieuws
dragon ball z kakarot

Dragon Ball Super-transformaties komen naar Dragon Ball Z: Kakarot

Verschijnt deze lente

Geschreven door Michel Musters op
Bandai Namco heeft nieuwe content voor Dragon Ball Z: Kakarot aangekondigd, waaronder transformaties uit Dragon Ball Super.

Dat deed het bedrijf via een blogpost. Personages en transformaties uit Dragon Ball Super moeten dus naar de game komen in de vorm van de uitbreiding A New Power Awakens Part 1. "Hiermee is het voor fans mogelijk om Super Saiyan God te worden door een training met Whis, zodat men het op kan nemen tegen Beerus in een exclusieve Boss Battle Episode." Daarna is het ook mogelijk om in het hoofdverhaal de Super Saiyan God-transformatie te gebruiken.

A New Power Awakens - Part 1 komt ergens in de lente naar mensen met een seizoenspas. Later in het jaar verschijnt ook A New Power Awakens - Part 2, maar daar is nog niets over bekend.

Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen. De game is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alles over Xbox Series X: Releasedatum, prijs, specs en meer Monster Hunter World: Iceborne ontvangt update
0

Reacties op: Dragon Ball Super-transformaties komen naar Dragon Ball Z: Kakarot

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.