Downloadbare content Split/Second deze week beschikbaar | Gamer.nl

Downloadbare content Split/Second deze week beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste uitbreiding, The Elite Vehicle Livery Pack, is gratis te downloaden en geeft een nieuw uiterlijk aan drie van de auto’s in het spel, te weten de Brawn, Vixen en Raptor.

Het High Octane Supercar Pack, dat vanaf vandaag beschikbaar is, introduceert drie geheel nieuwe wagens en daarnaast ook een nieuw uiterlijk voor de Ryback Cyclone. Uitgever Disney geeft aan dat deze toevoegingen tot de snelste wagens in het spel behoren. Deze tweede uitbreiding staat geprijsd voor twee euro, of 160 Microsoft-punten. Overigens is de make-over van de Ryback Cyclone ook afzonderlijk te downloaden als gratis toevoeging aan het spel.

Disney liet tot slot weten dat er in de komende maanden meer nieuwe auto’s via downloadbare content uitgebracht zullen worden, evenals een nieuw parcours.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou