Douchescene The 3rd Birthday leidt tot hogere leeftijdsclassificatie | Gamer.nl

Douchescene The 3rd Birthday leidt tot hogere leeftijdsclassificatie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dat de leeftijdscategorie door organisatie CERO is verhoogd van categorie C naar D is een tegenvaller voor producer Kitase. zo laat hij weten tijdens het interview. “Ik denk dat The 3rd Birthday een geweldige game is voor alle leeftijdscategorieën. Het was niet onze intentie om de CERO [de Japanse cla ificatieinstelling] de cla ificatie te laten verhogen, door het toevoegen van een douchescene”, zegt Kitase, die ook een positieve kant aan het verhaal ziet. “Maar Aya’s aantrekkingskracht is een van de belangrijkste elementen in de game. Dus uiteindelijk zie ik er de voordelen van in. Ik zeg je, die scene maakt de game compleet.” In de scene valt te zien hoe hoofdpersoon Aya aan het douchen is.

The 3rd Birthday

The 3rd Birthday is een spin-off van de Parasite Eve-serie. De game speelt zich af binnen de tijdslijn van de eerste twee Parasite Eve-games. Op een late kerstavond worden Aya, Brea en de andere leden van de organisatie CTI: New York opgeroepen om in actie te komen. Manhattan wordt namelijk aangevallen door wezens die zichzelf de Twisted noemen. De PSP game staat gepland voor het eerste kwartaal van 2011.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou