Double Fine kondigt Trenched aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Trenched is een downloadbare game voor Xbox 360 en wordt uitgegeven door Microsoft Game Studios. Uit de aankondigingstrailer, die door Schafer wordt omschreven als "extreem, extreem mannelijk", blijkt dat Trenched gaat om een oorlog tegen buitenaardse monsters. De speler stapt in een zwaar bewapend robotpak om de vijanden te lijf te gaan. Ook kan hij gebruikmaken van stationaire wapens. Waarschijnlijk bevat het spel bovendien een online multiplayermodus.

Double Fine

Double Fine is de ontwikkelaar van games als Brütal Legend en Costume Quest. Recentelijk ontwikkelde het voor uitgever THQ de puzzelgame Stacking voor Xbox Live en PlayStation Network. Naast Trenched werkt de studio momenteel aan Sesame Street: Once Upon a Monster, een Sesamstraatgame voor kinderen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou