Doom Eternal uitgesteld naar maart 2020

Doom Eternal uitgesteld naar maart 2020

Id Software stelt de releasedatum van Doom Eternal uit tot 20 maart 2020. Dit maakt de ontwikkelaar bekend via Twitter.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de shooter op 22 november dit jaar verscheen voor PS4, Xbox One, Switch, Stadia en pc. Id Software gebruikt de extra tijd om de game te laten voldoen aan de standaarden van de studio en om een game te maken "die de grootste verwachtingen overtreft".

De Switch-versie verscheen oorspronkelijk op dezelfde datum als op de andere platforms, maar deze wordt nu op een later moment uitgebracht. Een specifieke datum wordt later gecommuniceerd.

Tevens worden een aantal overige zaken duidelijk gemaakt in het bericht van de vertraging. Zo is een Invasion Mode aangekondigd die als gratis update na launch wordt vrijgegeven. In deze modus kunnen spelers in de game van anderen verschijnen als speelbare duivel. Ook wordt bekendgemaakt dat Doom 64, naast op Switch, ook naar Xbox One, PS4 en pc komt tijdens de release van Doom Eternal. Op alle platformen wordt deze klassieke game gratis beschikbaar gesteld bij pre-orders.

In Doom Eternal bezoeken spelers zowel de hemel als de hel. Dit keer is er een grotere focus op het wisselen van wapens. Ook zijn er meer vijanden tegelijk op het scherm aanwezig. Spelers kunnen een grijphaak, de Meat Hook, gebruiken voor het snel voortbewegen in de spelwereld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag 't bericht van ID voorbij komen. Komt op mij over als eerlijk en oprecht. Toegeven dat je meer tijd nodig hebt, wat alleen maar goed kan uitpakken denk ik zo. En prima over hoe ze hier communiceren. Een voorbeeld voor anderen, vind ik.

0
test

Jammer maar deze game heb ik liever goed polijst. Kijk er naar uit!

0

Aanbevolen voor jou