Doom Eternal op Switch wordt 'volledige ervaring'

Doom Eternal op Switch wordt 'volledige ervaring'

De Switch-versie van Doom Eternal zal spelers de 'volledige ervaring' bieden. Dat zegt executive producer Marty Stratton tegen href="https://www.gamereactor.es/id-software-desvela-el-estado-de-doom-eternal-switch-pinta-bien/">Gamereactor</a>.

Aanvankelijk zou de Switch-versie tegelijk met alle andere versies uitkomen, maar uiteindelijk werd de game uitgesteld. Volgens Stratton is de port het wachten waard voor Switch-bezitters.

"Doom 2016 op de Switch voelde een beetje als een experiment. Dat type game, de volwassen eigenschappen, een first-person shooter, hoe gaat dat spelen?", zegt Stratton. "Het was fantastisch op het platform en ik denk dat we nog een stap vooruit zetten met Doom Eternal, omdat het nu vaststaat dat het echt werkt op de Switch, en het is zo'n grote, fantastische game. We doen geen water bij de wijn. Mensen kunnen de volledige ervaring verwachten."

De releasedatum van de Switch-versie is op dit moment nog niet bekend, maar volgens Stratton hoeven we daar niet lang meer op te wachten. "Ik kan het nu niet onthullen. Het maakt geweldige voortgang. Panic Button, de studio waar we mee samenwerken, zijn meesters van het platform."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat het zo lang moet duren voor hij op de Switch verschijnt vind ik ontzettend vervelend op de andere console's is hij al in de aanbieding!. Zo lang kan ik gewoon niet wachten en heb hem inmiddels al lang op een andere console... En je hoorde er ook niks over al die tijd... nee dan houd je geen rekening met de Switch gamers. je moet de mensen alert houden niet in slaap sussen.

0
test

Ik heb ook een Switch maar daarnaast staat een pc met een 3700x en een 2070 super dan is de keus snel gemaakt.

0

Aanbevolen voor jou