Doom Eternal krijgt geen microtransacties

Doom Eternal krijgt geen microtransacties

Doom Eternal krijgt geen microtransacties in welke vorm dan ook, laat regisseur Hugo Martin weten.

Dat deed hij in een reactie op een Facebook-post, zo blijkt uit een screenshot van de reactie die op internet de ronde doet. "Eternal is een game van 60 dollar, niet een free-to-play-game of een mobiel spel - we geven je een complete ervaring zonder winkel, zoals je zou verwachten."

De game heeft wel cosmetische items die ontgrendeld kunnen worden, maar spelers moeten dit doen door ervaringspunten in de game te verdienen. Deze cosmetische items zijn puur en alleen voor het uiterlijk bedoeld en veranderen niets aan de gameplay. "Skins ontgrendelen met XP is onderdeel van de ervaring mocht je daar van houden, en anders kun je het compleet negeren en het heeft geen impact op je ervaring - het is daarnaast volledig gratis."

Doom Eternal komt op 20 maart uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De Nintendo Switch-versie lanceert later op een nog onbekende datum.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben benieuwd hoe lang ze dat volhouden

0
test

Netjes! Een mooi voorbeeld voor andere developers. Al heb ik niet zo'n moeite met shit die ik toch niet zal kopen. Ik snap ook dat sommigen er niet onderuit kunnen door stijgende kosten terwijl games niet duurder worden voor de consument. Maar dit zie ik het liefst.

0

Aanbevolen voor jou