Donkey Kong Country komt naar Nintendo Switch Online

Donkey Kong Country komt naar Nintendo Switch Online

Nintendo heeft een drietal retrogames voor Nintendo Switch Online aangekondigd, waaronder Donkey Kong Country.

Donkey Kong Country verscheen oorspronkelijk in 1994 op de Super NES en is ontwikkeld door het Britse Rare. De game blies nieuw leven in de Donkey Kong-franchise en biedt bij wijlen uitdagende platformactie op het eiland van de vriendelijke aap. Spelers besturen zowel Donkey als Diddy Kong - er kan tussen het tweetal gewisseld worden, en wanneer één van de twee door een vijand geraakt wordt, neemt de ander het over.

Donkey Kong Country verschijnt op 15 juli op de SNES-app op de Switch. Op diezelfde dag komt ook de worstelgame Natsume Championship Wrestling op de SNES-app uit. Tot slot verschijnt die dat de actiegame The Immortal op de NES-app, waarin spelers met een tovenaar door een gevaarlijke kerker moeten lopen.

De SNES- en NES-apps kunnen alleen gedownload worden door Switch-eigenaren met een Nintendo Switch Online-abonnement. Eenmaal abonnee, kan men deze apps zonder verdere kosten downloaden en een breed aanbod aan NES- en SNES-games spelen. Zodra men niet meer lid is van de dienst, wordt ook de toegang tot deze apps en games ontnomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beste SNES game ooit gemaakt! Met uitzondering van de zwemlevels. Die zijn vervelend..

0
test

@Janzijnvader Onderwater levels zijn de kanker van videogames!

0
test

@Breadpit Pittige uitspraak!

0

Altijd wel genoten van de donkey kong games 1 en 2, Deze versie dus en met dat kleine aapje en het meisjes aapje. Deze zou ik nog wel is willen spelen samen met de kids als die wat ouder zijn. Is dit nintendo switch online een soort subscription ala xbox game pass achtige iets?

0

@Shinjite Nintendo Switch online is meer als Xbox Live. Je hebt het nodig om online te gamen. Als extraatje krijg je dan toegang tot een aantal NES en SNES games die af en toe aangevuld worden.

0

Aanbevolen voor jou