DmC: Definitive Edition komt een week eerder | Gamer.nl

DmC: Definitive Edition komt een week eerder | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

DmC: Definitive Edition is een current gen-port van DmC, dat al uit is op pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De Definitive Edition bevat alle dlc die voor de game uit is. Daaronder valt Vergil's Downfall, een epiloog waarin spelers als Dante's broer Vergil kunnen spelen.

Capcom liet eerder al weten dat de game een resolutie van 1080p en een framerate van 60 fps heeft. Verder heeft de Definitive Edition onder andere een Turbo-modus waardoor het spel 20 procent sneller loopt en een extra moeilijkheidsgraag in de vorm van Hardcore Mode. Capcom liet ook nieuwe screenshots van de Definitive Edition zien.

DmC

DmC

DmC


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou