DLC voor multiplayer van Uncharted 2 in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Er komt downloadbare content aan, ja", aldus Richmond. "Wat je waarschijnlijk zal zien is meer content voor de competitieve multiplayer: meer maps, meer modi, dat soort dingen. De coöperatieve dingen zijn erg tijdrovend en de grootte ervan is enorm, dus dat behoort waarschijnlijk niet tot de mogelijkheden", vertelt Richmond. "Ik zeg nooit nooit, maar in de nabije toekomst zullen we ons hier niet mee bezig houden."

Vervolg

Hoewel er nog geen derde deel in de serie bevestigd is, kon Richmond niet praten over de ideeën voor Uncharted 2 die geschrapt zijn tijdens de ontwikkeling. "Er is een grote kans dat we er een aantal gaan gebruiken in de toekomst", zei hij. "Er is veel te vertellen over Drake waar we nog niet over gesproken hebben. Drake is in dat aspect een leuk personage, er is veel in zijn verleden gebeurd waar wij van af weten, maar voor de rest niemand", aldus Richmond. "Er is nog veel meer over Drake om te laten zien, zeker weten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou