DLC Hydro Thunder voegt nieuwe boten en parcoursen toe | Gamer.nl

DLC Hydro Thunder voegt nieuwe boten en parcoursen toe | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De twee boten, Psyclone en Whiplash, worden toegevoegd aan de Expert-kla e. "Whiplash is een futuristische samensmelting van een V-vormige speedboat en een Formule 1-wagen, terwijl Psyclone een propellerboot is, met een platte bodem", aldus Vector Unit. Volgens de ontwikkelaar zijn de twee boten nog sneller dan Rad Hazard, op dit moment nog de snelste boot in Hurricane. Daarnaast zijn alle zes boten uit de Novice- en Pro-kla e overgezet naar de Expert-kla e, waardoor zij sneller worden. Ook krijgen spelers beschikking over meer mogelijkheden om de boten in het spel van uiterlijk te veranderen.

Nieuwe banen

Verder bevat het Tempest Pack drie nieuwe banen, te weten Atlantis, Bermuda Triangle en Castle von Boom, dat vol zit met exploderende vaten. Vector Unit zegt in een persbericht dat het met de DLC "de krankzinnigheid opvoert". Hydro Thunder Hurricane verscheen op 28 juli op Xbox Live Arcade en is het vervolg op de arcadegame Hydro Thunder, die in 1999 uitkwam en later ook op de Dreamcast, Nintendo 64, PlayStation en PC is verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou