DLC Dragon Age: Origins door BioWare offline gehaald | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens BioWare's Chris Priestly ligt dit aan een eerder verschenen patch voor de game. Op het officiële forum schreef hij: "De update die de game klaar maakte voor de downloadbare content veroorzaakte een eerder onzichtbaar probleem dat er voor zorgt dat gespecialiseerde kla en in de game niet correct werken. We halen Return to Ostagar van Xbox Live af tot het probleem is opgelost."

Volgens BioWare moet er zeer spoedig een update uitkomen die het probleem oplost, waarna Return to Ostagar weer op Xbox Live verschijnt.

Uitbreiding

De downloadbare content voor Dragon Age: Origins zou eerst op 5 januari uitkomen, maar werd op het laatste moment uitgesteld. Het is niet bekend wanneer Return to Ostagar op de PlayStation 3 of PC uitkomt. Daarnaast verschijnt er op 16 maart ook een uitbreiding op Dragon Age: Origins, genaamd Awakening, die zo'n 40 euro moet gaan kosten.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou