DLC BioShock 2 en Just Cause 2 krijgen datum en prijs | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

'Rapture Metro' voor BioShock 2 wordt op 29 april uitgebracht en bevat zes nieuwe maps voor de multiplayermodus, drie maskers en drie nieuwe achievements. Ook wordt er een deathmatchmodus toegevoegd. waar de nadruk ligt op gevechten die met de vuisten worden beslecht. De downloadbare content kost 800 Microsoft punten (9,60 euro).

Black Market Aerial Pack

Op dezelfde dag verschijnt de Black Market Aerial Pack voor Just Cause 2. Het pakket bevat een F-33 DragonFly Jet Fighter, compleet met miniguns, raketlanceerders en zogenaamde Dual Parachute Thrusters om langer in de lucht te kunnen blijven. Ook krijgt de speler een Multi-Lock Mi ile Launcher om tot en met vier tegenstanders tegelijk onder vuur te nemen. Dit pakket is beschikbaar voor 160 Microsoft punten (1,92 euro).

Op 28 april verschijnen er tevens nieuwe games voor in de Game Room, waaronder Super Breakout, Rack 'Em Up, Night Stalker, Pittfall Megamania en Realsports Volleyball en Basketball. Verder staan er op die dag nog add-ons voor Mega Man 10 op de planning. De Endle Attack-modus, Special Stage 2 en Special Stage 3 kosten elk 80 Microsoft punten (0,96 euro). Dan verschijnt er ook nog de filmgame Schrek the Third op de Games on Demand-service. Als laatste is er Tecmo Bowl die voor 800 Microsoft punten verkrijgbaar zal zijn vanaf 29 april.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou