DJ Hero's DJ AM overleden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tim Riley, baas van demuziekafdeling bij Activision heeft een statement uitgegeven over de gebeurtenis. “We zijn erg geschrokken van het verlies van DJAM. We hopen dat zijn werk aan het spel een goed eerbetoon zal geven aan zijncreatieve geest en muzikaal talent.”Enkele weken geleden verscheen er nog een filmpje waarin DJ AM zijn mening en uitleg geeft over DJ Hero. Het lijkt er op dat de dood van DJ AM geen invloed zal hebben op de inhoud van DJ Hero, die op 27 oktober zal verschijnen.

Doodsoorzaak

De 36-jarige Adam Goldstein, wat DJ AM's echte naam is, werd dood in zijn bed aangetroffen. De doodsoorzaak is nog niet vastgesteld. Wel heeft de politie bekendgemaakt potjes medicijnen en een crackpijp te hebben gevonden in de buurt van zijn lichaam.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou