'DJ Hero 2 in zeven maanden ontwikkeld' | Gamer.nl

'DJ Hero 2 in zeven maanden ontwikkeld' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na het eerste deel nam het team van Freestyle Games een lange vakantie, waarna er nog maar zeven maanden overbleven om het vervolg te maken, zo stelt Jackson. "Werkdagen van vijftien uur maken gedurende een lange tijd heeft ertoe geleid dat vrijwel iedereen op vakantie ging naar Ibiza en dat soort plekken, om hun creatieve geest weer op gang te krijgen. Toen iedereen eenmaal terug was, moesten we gelijk aan de slag met het vervolg."

DJ Hero 2 komt bijna exact een jaar later na het eerste deel in de serie. Het vervolg biedt naast een nieuwe selectie aan mash-up's ook een aantal extra spelmodi, zoals de DJ Battle, waarin spelers op bepaalde momenten in de nummers kunnen freestylen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou