DJ Deadmau5 speelbaar in DJ Hero 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dr Dre, Chemical Brothers, Kanye West en andere populaire artiesten hebben een bijdrage geleverd om een totaal van 70 verschillende mashups voor de game te maken. Een mashup is een track die gemaakt wordt door twee verschillende tracks met elkaar te mixen. Naast deze nieuwe tracks biedt DJ Hero 2 een nieuwe modus genaamd de Empire carriéremodus en nieuwe multiplayermodi, waaronder de zogenaamde DJ Battles.

Bundel

De game wordt verkocht als Party-bundel en Turntable-bundel. De Party-bundel bevat de game, twee draaitafels en een microfoon en de Turntable-bundel bevat de game en één draaitafel. Ook is het mogelijk om alleen de game te kopen. Eigenaren van de originele DJ Hero kunnen van 8 tot 14 juni een mashup-track downloaden van Just Dance van Lady Gaga en Ghosts 'n Stuff van Deadmau5 op PlayStation Network en Xbox Live.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou