Free-to-play content in Destiny 2: New Light bekend

Free-to-play content in Destiny 2: New Light bekend

Volgende week verschijnt de gratis versie van Destiny 2, genaamd New Light. Bungie heeft inmiddels bekendgemaakt wat spelers wel en niet kunnen spelen in deze free-to-play versie van Destiny 2.

Vanaf volgende week is Desiny 2 niet langer speelbaar vanaf Battle.net, de game verhuist namelijk naar Steam. De verhuizing brengt ook een gratis versie van de first person shooter genaamd New Light met zich mee. Ontwikkelaar Bungie heeft in een tweet uitgelegd wat er allemaal wel en niet beschikbaar is in New Light.

Alle spelers beginnen aan de game met een Power Level van 750 en zijn in staat om dit level op te krikken tot het maximale power level. Daarnaast kunnen spelers seizoensbeloningen en rangen behalen. Destiny 2: New Light bevat de verhaallijnen van The Red War, Warmind en The Curse of Osiris. Bovendien zijn alle exotische wapens, armor-sets en raids van jaar één beschikbaar in de free-to-play versie van Destiny 2. Daarnaast krijgen spelers toegang tot geselecteerde content uit jaar twee.

Wanneer spelers hun Destiny 2-ervaring willen uitbreiden door middel van extra avonturen, wapens en verhaallijnen, moeten ze extra content zoals de Forsaken en Shadowkeep-uitbreidingen aanschaffen.

Watch on YouTube

Destiny 2: New Light is vanaf 1 oktober verkrijgbaar op Steam.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gaaf, eigenlijk net begonnen aan de game en nu level 26. Speel samen met wat tweakers. Snap nog de helft van de game, maar vind hem tot nu toe wel grappig. Jammer dat ik hem opnieuw moet downloaden voor steam, maar das maar een nachtje wachten.

0
test

@Floks Je kunt de game nu al pre-loaden (downloaden en installeren) op Steam. Ik heb dat vanmorgen gedaan en omgezet van de PS4 account (Battle.net) naar mijn Steam account. Vanaf 1 oktober kan je dan Destiny 2 gratis spelen op de PC :)

0
test

Too little too late

0

Aanbevolen voor jou