Disney kondigt detectivegame voor Wii aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het spel staat het detectivebureau Dickens centraal waarvan de rechercheurs mysteries en misdaden oplo en. Guilty Party is een gezelschap pel waarin spelers samenwerken of tegen elkaar strijden. Het doel is om een serie misdaden op te lo en door verschillende plaatsen delict te onderzoeken en te speuren naar aanwijzingen. Wanneer de speler denkt genoeg aanwijzingen te hebben, kan hij een hoofdverdachte aanwijzen en in staat van beschuldiging stellen.

Door middel van verschillende minigames worden verdachten ondervraagd en kunnen spelers onderzoek doen. Daarbij wordt de Wii-afstandsbediening onder andere gebruikt als zaklantaarn, vergrootglas, lock pick en om vingerafdrukken mee te vinden.

Zombies

Wideload games is bekend van games als 'Stubbs the Zombie' en 'Hail to the Chimp'. In september 2009 werd de ontwikkelaar overgenomen door Disney. Guilty Party is de eerste game van deze studio sinds de overname.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou