Discovery Tour voor Assassin's Creed Odyssey komt op 10 september uit

Discovery Tour voor Assassin's Creed Odyssey komt op 10 september uit

De Discovery Tour-modus van Assassin's Creed Odyssey is vanaf 10 september gratis verkrijgbaar voor eigenaren van de game.

De gratis update komt uit op pc, Xbox One en PlayStation 4 en is vergelijkbaar met de modus uit voorganger Assassin's Creed Origins. Hierin vechten spelers niet tegen vijanden, maar krijgen ze een virtuele tour van de spelwereld.

Daarbij wordt allerlei informatie gegeven over de echt bestaande locaties en de geschiedenis ervan. Waar het in Origins nog over het oude Egypte ging, daar gaat de Discovery-modus in Odyssey logischerwijs over het oude Griekenland.

De modus heeft deze keer een aantal nieuwe opties. Zo worden er diverse vragen gesteld tijdens de tour om te checken hoeveel informatie spelers hebben onthouden, en zijn er cinematische scènes die nog meer details bieden over de gegeven informatie.

Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hopelijk dit keer met nl ondertiteling en misschien een leuke easter-egg over de geschiedenis van coola haha

0
test

@vladimirr haha, ja toch mis ik het wel om zijn AC fanboy berichten te lezen. Kunnen we geen petitie starten om hem hier terug te krijgen? :-D

0
test

@Aerofox81 weet jij toevallig waarom en wanneer die gebanned is?

0

Eerlijk is eerlijk, Ubisoft doet het hier echt netjes. Heb er nu al 110 (incl new game +) uur in zitten en ik ben nog geeneens klaar met de DLC.

0

Aanbevolen voor jou