Discovery Tour-modus in Assassin's Creed: Origins bedekt geslachtdelen | Gamer.nl

Discovery Tour-modus in Assassin's Creed: Origins bedekt geslachtdelen | Gamer.nl

Ubisoft heeft alle geslachtsdelen die zichtbaar zijn Assassin's Creed: Origins laten bedekken in de Discovery Tour-modus van het spel.

De modus kwam afgelopen dinsdag beschikbaar in A a in's Creed: Origins. Met de Discovery Tour-modus kunnen gebruikers 75 verschillenden rondleidingen starten door het oude Egypte waar Origins zich afspeelt.

Met de Discovery Tour zal er gestopt worden bij verschillende bezienswaardigheid, waar de camera bijvoorbeeld intere ante detailleringen in een gebouw uitlicht. De rondleidingen zijn gecreëerd door een team historici. Met deze modus probeert Ubisoft het gebruik van de game in een onderwijsomgeving te a isteren.

Tijdens het spelen van de modus kwam RockPaperShotgun erachter dat alle geslachtdelen gecensureerd zijn door een en dezelfde zeeschelp. De reden achter het bedekken van de geslachtdelen lijkt vrij voor de hand liggend. De Discovery Tour-modus is namelijk onder andere gemaakt als een educatief programma dat gebruik kan worden voor (basis)scholen.

De Discovery Tour Mode is nu als gratis update beschikbaar voor de spelers die A a in's Creed: Origins spel al bezitten op pc, Xbox One en PlayStation 4. Daarnaast kan het spel ook losgekocht worden voor 20 euro. Zo kan het spel gebruikt worden voor onderwijs zonder dat het hele spel aan te schaffen

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou