Disco Elysium komt 'binnenkort' naar Nintendo Switch

Disco Elysium komt 'binnenkort' naar Nintendo Switch

De alom geprezen rpg Disco Elysium komt ook naar Nintendo Switch. Dit vertelt art director Aleksander Rostov in een gamepodcast van de BBC.

Op de Game On-podcast van BBC5 Live vertelt de art director dat hij op dit moment aan ontwerpdocumentatie werkt voor de migratie naar de Switch. Tijdens het gesprek zegt Rostov: "Dit interview is, op dit daadwerkelijke moment, me aan het weerhouden om de ontwerpdocumentatie voor de user interface en inputsystemen voor de Switch-port te schrijven." Ook Helen Hindpere, verantwoordelijk voor het verhaal zegt "Het gaat binnenkort gebeuren".

De game verscheen in 2019 voor pc en stond al in de planning voor PlayStation en Xbox. Het team is ookbezig met het vertalen van de game naar het Mandarijn en verschillende Europese talen.

Disco Elysium draait om een politieagent die geheugenverlies heeft door veelvuldig alcoholgebruik en een moord moet zien op te lossen. Het speelt zich af in een open wereld, in een stad genaamd Revachol. De is game erg gefocust op het verhaal-aspect en gameplay draait daarom veel rondom dialogen.

In onze review kreeg Disco Elysium maar liefst een 9, voornamelijk voor het briljante schrijfwerk en gigantische keuzevrijheid.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt mij een zeer geschikte game voor de switch

0
test

De game komt al paar maanden 'binnenkort' naar ps4. Ben benieuwd :-)

0

Aanbevolen voor jou