Dirt 5 uitgesteld naar 16 oktober

Dirt 5 uitgesteld naar 16 oktober

Dirt 5 is een aantal dagen uitgesteld en komt nu op 16 oktober uit.

De rallygame stond eerst op 5 oktober gepland. Codemasters laat de reden voor het uitstel niet weten in het Twitter-bericht waar melding wordt gemaakt van het uitstel.

Wel meldt het bedrijf dat mensen die de Amplified Edition van de game bestellen, drie dagen eerder op 13 oktober aan de slag kunnen met de game.

Dirt 5 verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar PS5 en Series X - eigenaren van de PS4- en Xbox One-versies kunnen gratis naar de next-gen versie upgraden. Volgend jaar staat een release op Google Stadia op de planning. Er zijn zeven verschillende modi voor de game aangekondigd, waaronder de mogelijkheid om over ijs te rijden. Ook krijgt het spel een splitscreen multiplayer voor vier spelers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

was dit geen launch titel voor series x? 16 oct zou dus best eens kunnen zijn dat de console die dag uitkomt. Ach nog even en hopelijk komt dat xbox eindelijk met launch date en prijs of ze wachten weer op sony.

0
test

@hulstpower De datum van Yakuza: Like a Dragon is een sterke hint dat de XSX pas 13 november of later uitkomt. De game komt namelijk later dit jaar op PC, XB1 en de XSX uit en komt op de PC en XB1 uit op 13 november. Tenzij de XSX versie eerder uitkomt zal de XSX dus pas 13 november of later uitkomen.

0
test

@poklaan Oja die kwam pas 13 nov uit helemaal vergeten. dacht even dat ie rond de zelfde tijd kwam maar die kwam een week voor blackfriday uit.

0

Aanbevolen voor jou