Nintendo, Microsoft en Ubisoft delen nieuws tijdens digitale E3 2021

Nintendo, Microsoft en Ubisoft delen nieuws tijdens digitale E3 2021

E3 2021 wordt officieel een digitaal evenement en vindt plaats van 12 tot en met 15 juni (via href="https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-04-06-nintendo-xbox-and-ubisoft-back-digital-only-e3-2021" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Games Industry</a>). 

De Electronic Software Association kondigt aan dat Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros. en Koch Media bijdragen aan het evenement. De uitgevers en ontwikkelaars 'tonen hun laatste nieuws en games met de wereld'. 

De ESA benadrukt dat het online evenement volledig gratis te volgen is. Volgens Games Industry wordt streamtechnologie mogelijk ingezet om games speelbaar te maken voor het publiek. Ook zouden er media-exclusieve dagen zijn.

"We evolueren de E3 dit jaar tot een inclusiever evenement, maar proberen ook fans enthousiast te maken met grote onthullingen en kansen voor ingewijden om het een onmisbaar middelpunt voor videogames te maken", zegt ESA-CEO Stanley Pierre-Louis.

Dit bericht bekijken op Instagram

-


Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Hopelijk dan eindelijk wat nieuws over de breath of the wild sequel en Elden Ring!

0
test

Ooooooooooooooooh

0
test

@JoniMacaroni Breath of the wild 2 komt dit jaar uit wil eindleijk wel eens meer weten hoe ver nintendo is met metroid prime 2.

0
test

@hulstpower 4

0
test

Ik durf te wedden dat de Take Two announcements beginnen met "Why did I move here?" Maar dan in 4K voor nieuwe consoles. Fingers crossed dat het niet gebeurd tho en eindelijk een tipje van de sluier over GTA VI uitgelicht gaat worden.

0

Aanbevolen voor jou