Warframe blijft 'creatief onafhankelijk' na overname Tencent

Warframe blijft 'creatief onafhankelijk' na overname Tencent

Digital Extremes zegt dat de overname van moederbedrijf Leyou Technologies door Tencent geen invloed heeft op de inhoud van Warframe.

Tencent nam eerder deze maand Leyou Technologies Holdings over, het moederbedrijf van Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes. Toch betekent dat volgens de ontwikkelaar niet dat er veranderingen doorgevoerd zullen worden in Warframe waar de ontwikkelaar niet achter staat.

"We zullen creatief onafhankelijk blijven en we verwachten geen grote veranderingen binnen de game of de manier van werken. Onze community is er vanaf de eerste dag voor ons geweest en we blijven net zo toegewijd aan hen, als zij aan ons", schrijft de ontwikkelaar.

Leyou bevindt zich in Hong Kong en is, zoals gezegd, het moeder bedrijf van Warframe-maker Digital Extremes en Gears Tactics-ontwikkelaar Splash Damage. Ook heeft het een samenwerking met Athlon Games en Amazon om een Lord of the Rings-mmo uit te brengen.

Tencent investeerde dit jaar vaker in gamebedrijven. Zo opende het recent Lightspeed LA in Californië met oud-medewerkers van Rockstar, 2K Games, Respawn en Sony. Ook investeerde het flink in Spec Ops: The Line-maker Yager en kocht het aandelen van GTFO-maker 10 Chambers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou