Dice: "Dedicated servers zijn een gegeven voor ons" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dedicated servers [zijn het beste]. Alles wat zorgt voor een betere online ervaring is een gegeven voor ons", schrijft Troed on. Troed on is uitvoerend producent van Battlefield: Bad Company 2. De mogelijkheid om zelf servers op te zetten, door de community gemaakte maps en mods te spelen en zelf een server te kiezen uit een lijst, lijkt voor deze titel dus bevestigd. Battlefield: Bad Company 2 komt op 5 maart uit voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3

Matchmaking

Infinity Ward zal voor de matchmaking vertrouwen op zijn eigenservertechnologie, genaamd IWNet. Hiermee is het niettoegestaan voor consumenten om zelf servers op te zetten en wordt hetook onmogelijk om zelf een server te kiezen uit een lijst. Wel blijft het mogelijk om privépotjes met vrienden te spelen.

Op dit moment is het niet duidelijk of er ook mods beschikbaar worden gesteld voor Modern Warfare 2 en of het mogelijk is om maps te spelen die door de community zijn gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou