Diablo III krijgt betaaloptie via Paypal | Gamer.nl

Diablo III krijgt betaaloptie via Paypal | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Paypal kan daarnaast ook gebruikt worden om bepaalde abonnementen binnen Battle.net te activeren. "Gamers willen zich focu en op gamen en geven de voorkeur aan in-game betalingen die makkelijk en veilig zijn", aldus Carey Kolaja, senior director of emerging opportunities bij Paypal. "Uit ons onderzoek blijkt dat zeventig procent van de gamers Paypal gebruiken. We geloven dat dit komt omdat wij dit centrale principe snappen."

Ontwikkelaar Blizzard kondigde vorige maand aan dat spelers binnen Diablo III met echt geld voorwerpen kunnen kopen die andere spelers ter veiling hebben aangeboden. Voor spelers die geen echt geld willen besteden blijft de mogelijkheid bestaan om met goud dat in-game verkregen wordt te betalen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou