Diablo III krijgt bèta, mogelijk alleen gesloten | Gamer.nl

Diablo III krijgt bèta, mogelijk alleen gesloten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer de bèta aan zal vangen is nog niet bekend, evenals de releasedatum van het spel, die Blizzard nog altijd niet heeft vastgesteld. Wel zei het bedrijf dat het met het organiseren van de bèta een signaal afgeeft dat Diablo III al in een vergevorderd stadium is. De ontwikkeling van het spel is al ver over de helft, aldus Jay Wilson, game-director bij Blizzard. "We zijn pas bijna klaar als mensen het spel eenmaal aan het spelen zijn," zo stelt hij.

Onthullingen

Afgelopen weekend liet Blizzard een aantal van zijn titels zien op het door het bedrijf zelf georganiseerde BlizzCon-evenement. Ook deed het een aantal aankondigingen, waaronder de bevestiging van een vierde uitbreiding op World of Warcraft en het bekendmaken van de Demon Hunter-kla e voor Diablo III.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou