Diablo 4 krijgt meerdere uitbreidingspakketten

Diablo 4 krijgt meerdere uitbreidingspakketten

Diablo 4 krijgt na verschijning meerdere uitbreidingspakketten. Daarmee lijkt Blizzard plannen te hebben om de game lange tijd te ondersteunen.

Dat vertellen Blizzard-ontwikkelaars Zaven Haroutunian en Sean Murphy in een gesprek met Gamer.nl.

"We gaan eerst de basisgame uitbrengen", aldus het duo. "Daarna hebben we plannen voor meerdere uitbreidingspakketten." Het is nog niet bekend wat er in die uitbreidingen zal worden behandeld.

Daarmee zijn de plannen voor Diablo 4 nu al ambitieuzer dan bij voorgaande delen. Tot nu toe werd altijd één uitbreiding per Diablo-game uitgebracht. Diablo III kreeg naast zijn uitbreiding wel een dlc-pakket met een extra personage.

Niks over PS5 en Project Scarlett

Diablo 4 is de eerste Diablo-game die vanaf dag één voor spelcomputers wordt ontwikkeld. Diablo 1 en 3 kregen consoleversies, maar die werden pas achteraf gemaakt.

Op het moment staat Diablo 4 gepland voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De ontwikkelaars willen niks zeggen over mogelijke versies voor de PlayStation 5, nieuwe Xbox en de Switch.

Over cross-platform-ondersteuning wil het tweetal ook niks zeggen, al klinken ze wel enthousiast. "We zijn op de hoogte van die technologie en vinden het hartstikke interessant, maar hebben nu nog geen plannen om aan te kondigen."

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen voorstander van, dat ze al expansions aankondigen als de game niet eens uit is. Betekend vaak een terughoudende houding m.b.t. content omdat er toch een xpack aan komt. Zeker geen day 1 buy vrees ook voor microtransacties etc. Activision blizzard blijft activision...

0

@racerozzy Er is al gezegd dat er microtransacties komen voor D4, maar dat deze puur cosmetisch zijn. Vind ik persoonlijk geen probleem, ik heb helemaal niets met al die skins.

0
test

Richt je eerst op het basisspel, door het nu al over expansions te hebben, voelt het op voorhand als achterhouden van content om het later er nog eens bij te verkopen. Ik hoop overigens dat ze bij Diablo IV eindelijk controller support krijgt op pc. Grafisch en interface technisch is de PC versie mooier, maar damn een analog stick gebruiken voor het lopen is voor mij persoonlijk veel fijner dan klikken met een muis. Het hoeft niet te veranderen, maar het moet een extra optie zijn.

0

@Krytuun Ik zou ook graag controller support willen voor de PC, maar aan de andere kant denk ik dat het heel lastig wordt om door al die menuutje te gaan met een controller. Met een muis is dat zoveel sneller.

0
test

@fonsrutte Is even wennen en nooit zo snel als met de muis maar kon er prima aan wennen op de console.

0

Aanbevolen voor jou