Diablo 3-bèta lijkt open, mogelijk door bug | Gamer.nl

Diablo 3-bèta lijkt open, mogelijk door bug | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Reddit-gebruikers ontdekten dat ze met een Battle.net-account zonder bètakey toch de bèta konden spelen. In eerste instantie leek het alleen mogelijk voor de Amerikaanse spelers, toch melden verschillende Europese gebruikers dat ze met een simpele aanpa ing ook toegang krijgen.

Mogelijk hoeven Europese gebruikers alleen een Amerikaanse server te selecteren, er wordt echter ook gemeld dat het downloaden van de bètaclient niet mogelijk is. Hoe mensen zonder een bètacode dan toch de client tot hun beschikking hebben, is niet bekend. Blizzard heeft nog niet gereageerd op het bericht.

Einddatum bèta

Gisteren maakte ontwikkelaar Blizzard bekend dat de bèta eindigt op 1 mei. De personages die aangemaakt zijn door spelers tijdens de bèta verdwijnen hierdoor ook. Verder wordt het officiële forum van Diablo 3 op dezelfde dag afgeschermd, vanaf dat moment is het enkel toegankelijk voor wie het spel al gepre-orderd heeft of eerder al eens StarCraft 2/World of Warcraft heeft gekocht en voor die laatste game een geldig abonnement heeft. Diablo 3 verschijnt op 15 mei voor PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou