Deze week drie nieuwe titels voor XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Football Genius zitten ruim 3500 vragen, verdeeld over 6 categorieën die de kennis van de speler testen op het gebied van Internationaal, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans voetbal.

Bust-a-Move Live! is een puzzelspel, waarbij gekleurde bellen met elkaar contact moeten maken om het veld leeg te spelen. Het spel bevat 135 singleplayer-levels waarbij de speler het opneemt tegen een computergestuurde tegenstander. Online kan er ook tegen andere spelers worden gespeeld.

Military Madne : Nectaris is een turn-based strategiespel, waarbij de speler de controle heeft over een speciale Commander Unit, die beschikt over één van twintig unieke mogelijkheden. Het spel kan zowel tegen als coöperatief met vier andere spelers gedaan worden.

Al deze XBLA-titels kosten 800 Microsoft-punten (9,30 euro).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou