Update: Demo van Detroit: Become Human nu beschikbaar via PlayStation Store | Gamer.nl

Update: Demo van Detroit: Become Human nu beschikbaar via PlayStation Store | Gamer.nl

Update: De aangekondigde demo is nu ook beschikbaar via de href="https://store.playstation.com/nl-nl/product/EP9000-CUSA10345_00-DETROITDEMO00001">Nederlandse PlayStation Store</a>.

Origineel bericht: Detroit: Become Human is goud gegaan en krijgt tevens een demo. Dit heeft Guillaume de Fondaumière van Quantic Dream aangekondigd op de PlayStation Blog.

Fondaumière zegt in zijn blogpost extreem blij en trots te zijn om aan te kondigen dat Detroit: Become Human officieel goud is gegaan. Dit betekent dat de belangrijkste ontwikkelperiode is afgelopen. Quantic Dream blijft hoogstwaarschijnlijk nog wel werkzaam aan patches en eventuele dlc voor de PS4-game.


De demo beslaat de allereerste scene uit de game genaamd Hostage en is vanaf 24 april te downloaden via de PlayStation Store. In Nieuw-Zeeland is de demo overigens al verschenen. De bestandsgrootte bedraagt rond de 3GB.

Quantic Dream, bekend van onder andere Heavy Rain en Fahrenheit, gaat tevens de Franse krant Le Monde en de website Mediapart aanklagen. Dit meldt Jason Schreier van Kotaku. In januari kwamen berichten naar buiten dat de studio een seksistische werkcultuur zou toelaten. De Franse ontwikkelaar noemde de beschuldigingen al snel een 'smaadcampagne' en gaat nu ook actie ondernemen tegen de publicaties die dit nieuws hebben gebracht.

Detroit: Become Human is vanaf 25 mei exclusief beschikbaar voor PlayStation 4. Gamer.nl-redacteur Erwin Vogelaar ging laatst al aan de slag met de eerste uren van de game. Zijn bevindingen lees je terug in onze hands-on preview.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou