De opvolger van de RPG The Witcher is in ontwikkeling voor de PC. Hoewel er consoleversies van de game op de planning staan, is daarover nog niets bekendgemaakt. Atari brengt de game in de Verenigde Staten uit, CD Projekt zelf in het grootste deel van Europa en 1C in Rusland. Opvallend is dat er nog geen uitgever is aangekondigd voor het Verenigd Koninkrijk.

Morgen wordt er een webcastpresentatie gegeven over de game op de site van CD Projekt. Hoewel er morgen meer details over de game bekend worden gemaakt, is al duidelijk dat de held Geralt uit het originele The Witcher terugkeert in Assassins of Kings. Slechterikken in het tweede deel zijn de elf Lorveth en een personage genaamd Kingslayer.

Het vechtsysteem is compleet vernieuwd en het oude systeem dat gebaseerd was op verschillende beurten is komen te vervallen. CD Projekt belooft dat de gevechten in de game een actiever karakter krijgen. Ook speelt de ontwikkeling van personages een grotere rol en kunnen er meer gedetailleerde keuzes worden gemaakt bij het personaliseren van de helden.