Details en beelden DS-titel C.O.P. The Recruit vrijgegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In C.O.P. The Recruit kruipt de speler in de huid van Dan Miles, voormalig straatracer die gerekruteerd wordt in het Criminal Overturn Program (C.O.P.). Als lid van C.O.P. krijgt de speler de taak om de straten van New York te beschermen tegen terroristische dreigingen.

In het spel wordt mentor en collega Brad Winter vals beschuldigd en gearresteerd. Miles gelooft het verhaal niet, gaat undercover en komt een dodelijke samenzwering op het spoor die catastrofale gevolgen voor de stad zou kunnen hebben.

Meer dan 60 mi ies

Spelers krijgen meer dan 60 mi ies voorgeschoteld in een stad die meer dan 9km² bedekt. Met de PDA kan er een SWAT team opgeroepen worden (door middel van de DS microfoon), een wegversperring worden geplaatst en het camerasysteem van de stad worden gebruikt.

COP The Recruit verschijnt op 5 november exclusief voor de NintendoDS.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou