Nieuwe details Battlefield 1 gelekt | Gamer.nl

Nieuwe details Battlefield 1 gelekt | Gamer.nl

Een speler met toegang tot de exclusieve alfa van Battlefield 1 heeft veel informatie over de game gelekt, waaronder het aantal hoofdstukken in de singleplayer en de namen van de multiplayermodi in de game.

De informatie werd op Reddit geplaatst door een gebruiker genaamd Lobix300. Door middel van datamining kon hij de bestanden van de alfa zien en daardoor veel te weten komen over de Eerste Wereldoorlog-shooter.

Zo beslaat de singleplayermodus in totaal zeven hoofdstukken, waaronder een proloog en epiloog. Ook zijn enkele titels van de hoofdstukken gelekt, die hints bevatten naar wat er zich in het hoofdstuk afspeelt.

De multiplayermodus bestaat uit zeven modi, waaronder bekende speltypes als Rush en Conquest. Enkele nieuwe modi zijn Po e ion en Breakthrough. In de bestanden zijn in totaal tien maps gevonden.

Verder heeft de gamer een lijst aan wapens en gadgets gepubliceerd die te gebruiken zijn in de game. Daarvan is het onzeker of de wapens afkomstig zijn uit de singleplayer- of de multiplayermodus. Ook zijn dogtags, geluidsbestanden en camo's online geplaatst. Een complete lijst aan gelekte informatie is te vinden op Reddit.

Aangezien het om bestanden uit een vroege versie van de game gaat, kan de informatie niet als definitief worden beschouwd. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat EA DICE nieuwe modi toevoegt, of andere verwijdert.

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor Xbox One, Origin op pc en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou