Destiny's 1.0.2-patch is live, verandert Engrams | Gamer.nl

Destiny's 1.0.2-patch is live, verandert Engrams | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Engrams produceren nu items van dezelfde kwaliteit of hoger. Legendarische Engrams (paarse kleur) die spelers voor de patch hadden zijn veranderd in zeldzame (Rare) items. Zeldzame Engrams hebben daarbij een hogere kans gekregen om legendarische uitrusting te produceren. Ascendant Shards en Ascendant Energy zijn nu van legendarische kla e.

De legendarische en zeldzame Engrams hebben nu kans om te droppen bij Vanguard: Tiger Strike, de eerste dagelijkse Heroic mi ie en bij de eerste wekelijkse Heroic mi ie. Die dagelijkse mi ies geven extra experience op een hogere moeilijkheidsgraad. Momenteel is dat niet zichtbaar in het beloningsoverzicht, daarvan meldt Bungie op de hoogte te zijn.

De tijdslimiet van de mi ies Bastion en First Light is gereduceerd naar twaalf minuten. Deze mi ies komen nu minder vaak voor in de rotatie van de Control- en Clash-speellijsten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou