Destiny-update past upgradesysteem uitrusting aan | Gamer.nl

Destiny-update past upgradesysteem uitrusting aan | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De update is nu te downloaden. Spelers kunnen nu materialen kopen van verkopers. Het gaat om Spinmetal, Helium Filaments, Spirit Blooms en Relic Iron. Daardoor is het niet langer nodig om lang te grinden om deze materialen te verzamelen. Om deze materialen te kopen zijn wel Vanguard Marks en Crucible Marks nodig.

Voorheen hadden spelers Ascendant Energy en Ascendant Shards nodig om deze items te upgraden. Dat is niet langer het geval. Sinds deze update is er voor de laatste upgrade van deze items een nieuw materiaal nodig: Exotic Shard. Deze zijn te verkrijgen door een exotisch wapen af te breken, of door ze te kopen bij handelaar Xur voor zeven Strange Coins.

Update 1.1 gaat vooraf aan de lancering van het eerste dlc-pakket voor Destiny: The Dark Below. Deze komt op 9 december uit en voegt een nieuwe Raid, drie verhaalmi ies, een nieuwe strike (en twee strikes op PlayStation-consoles), drie nieuwe Crucible-maps, nieuwe geweren en armor en een level cap van 32 toe.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou