Destiny-studio Bungie sluit kantoor vanwege coronavirus

Destiny-studio Bungie sluit kantoor vanwege coronavirus

Destiny-ontwikkelaar Bungie heeft alle locaties van zijn kantoor gesloten om werknemers te beschermen tegen het coronavirus.

Het gaat niet alleen om het hoofdkantoor in Seattle, waar het virus recentelijk ontdekt is, maar om alle locaties van de ontwikkelaar. Het bedrijf kondigde dit aan via zijn blog.

Dit moet niet teveel impact hebben op games als Destiny 2: het plan is om ontwikkelaars de mogelijkheid te geven thuis te werken. "Gezondheid en veiligheid zijn onze belangrijkste prioriteit, maar het is ook belangrijk dat we onze gebruikelijke werkzaamheden doorzetten. Daarom hebben we een infrastructuur gebouwd die het mogelijk maakt om vanaf een externe locatie werk te verrichten."

Wel is het volgens de blogpost mogelijk dat deze beslissing invloed heeft op het releaseschema van aankomende patches in Destiny 2. Het is vooralsnog de bedoeling dat Season of the Worth op 10 maart verschijnt en Trials of Osiris op 13 maart beschikbaar komt.

Het coronavirus heeft invloed op alle facetten van de wereldwijde samenleving. Ook de game-industrie wordt er door beïnvloed. Zo zijn diverse beurzen al afgezegd en zijn er in Japan tekorten aan Switch-consoles. Hier is een tijdlijn te zien met diverse manieren waarop het virus effect heeft op de game-industrie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou