Destiny-patch verhelpt verdwijnen heavy ammo | Gamer.nl

Destiny-patch verhelpt verdwijnen heavy ammo | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De heavy ammo verdween wanneer spelers doodgingen, de ruimte in gingen of een cutscene te zien kregen. Deze bug zit al langer in het spel, Bungie legt nu uit waarom de bug zich manifesteert. Wanneer spelers spawnen, herstelt de game het juiste aantal kogels dat ze nog hadden. Spelers met een perk die meer ammo verschaft, krijgen minder ammo omdat deze perk later wordt toegepast dan het wapen wordt geladen. Hierdoor is het aantal kogels dat spelers hebben minder.

Een van de ontwikkelaars schrijft dat de bug verholpen moest worden door de volgorde van het inladen te veranderen: eerst de perk, dan het wapen. De kans was echter groot dat dat voor nieuwe en mogelijk ergere bugs zou zorgen. De ontwikkelaar zegt dat het uiteindelijk wel gelukt is, maar dat de patch nog op zich laat wachten tot het eind van februari.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou