Destiny krijgt betaalde emotes | Gamer.nl

Destiny krijgt betaalde emotes | Gamer.nl

Destiny krijgt nieuwe emotes die alleen kunnen worden aangeschaft met een nieuwe vorm van geld genaamd Silver. Deze nieuwe geldeenheid is aan te schaffen met echt geld in de PlayStation Store of Xbox Market. Dit laat Bungie weten.

Te Everis, de verkoper uit The Special Order, gaat 18 nieuwe optionele emotes verkopen. Deze emotes zijn alleen aan te schaffen met Silver, een nieuwe vorm van geld, en dus niet met het normale in-game geld in Destiny. Meer details over de emotes en de aanschafprijs ervan worden op 13 oktober vrijgegeven.

Spelers die Destiny spelen krijgen een kleine hoeveelheid Silver gratis, waarmee zij een van de nieuwe emotes kunnen aanschaffen en testen. Bungie benadrukt dat deze emotes volledig optioneel zijn en verder geen invloed hebben op het verhaal. 

Volgens Kotaku zijn er bronnen die melden dat Destiny helemaal geen betaalde uitbreidingen meer krijgt. Het is volgens hen de bedoeling dat Destiny gratis mi ies krijgt tot herfst 2016, wanneer het vervolg uit moet komen. Dit heeft Bungie zelf echter nog niet bevestigd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou