Desert-map heet nu Miramar en jetski onthuld voor PUBG | Gamer.nl

Desert-map heet nu Miramar en jetski onthuld voor PUBG | Gamer.nl

De officiële naam van de aankomende Desert-map in PUBG is Miramar. Ook zijn nieuwe beelden en een jetski onthuld voor de game.

Het team achter de game, PUBG Corp, maakte gisteren de naam bekend. In een blog deelde de ontwikkelaar tevens wat screenshots en een nieuwe kaart van de map met de officiële namen. Deze map is hieronder te zien.

PUbg

PUBG Corp licht toe dat het doel met Miramar is om een compleet andere omgeving te maken dan de huidige map, Erangel. Het team wil niet alleen op esthetisch vlak de map anders te maken, maar heeft er ook werk van gemaakt om nieuwe gameplay-mogelijkheden aan Miramar mee te geven.

Los Leones is de grootste stad van Miramar. Verder zijn er bruggen, zoals Valle del Mar, en een industrieterrein als Chumacera, waar vele fabrieken staan. Ook heeft de ontwikkelaar de jetski, die eerder gelekt was door dataminers, nu officieel onthuld.

PUBG

Miramar gaat live wanneer PlayerUnknown's Battlegrounds uit Early Acce gaat en officieel gelanceerd wordt. Een exacte releasedatum hiervoor is niet bekend. Echter wordt gedacht aan volgende week, aangezien de Xbox One-versie van de game op 12 december uitgebracht wordt.

PUbg
PUbg
PUbg
PUbg
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou