Derde seizoen van Fall Guys heet Winter Knockout

Derde seizoen van Fall Guys heet Winter Knockout

Ontwikkelaar Mediatonic heeft de naam van het derde seizoen van Fall Guys: Ultimate Knockout aangekondigd: 'Winter Knockout'.

De ontwikkelaar deelde deze informatie via een tweet op het officiële Fall Guys-account. Meer details over het nieuwe seizoen zijn er nog niet, maar een counter in de game lijkt te suggereren dat het derde seizoen rond 7 december van start gaat.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen. Op dit moment loop het tweede seizoen, dat een Middeleeuws thema heeft. De battle royale-game is beschikbaar op pc en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Nice. Wederom een leuk thema voor het nieuwe seizoen. Bij de release van het spel speelde ik dit vrij veel, ongeveer 3,5 uur per twee dagen. Nu speel ik het ongeveer een half uurtje per twee dagen. Waarom minder? Omdat het soms wat eentonig blijft. Dan speel ik liever minder en blijf ik het plezier behouden dan dat ik het op een gegeven moment niet meer speel.

0

Aanbevolen voor jou