Derde en laatste Resident Evil Village-demo is acht dagen speelbaar

Derde en laatste Resident Evil Village-demo is acht dagen speelbaar

De dit weekend te verschijnen derde demo van Resident Evil Village, blijft een week langer speelbaar.

De eerste twee demo's, die spelers respectievelijk met het dorp en het kasteel uit de game lieten kennismaken, waren maar een klein gedeelte van één dag speelbaar de afgelopen twee weekenden. De derde demo combineert de eerste twee demo's en zou aankomend weekend eigenlijk maar 24 uur lang speelbaar zijn.

Gamers hadden hier de nodige kritiek op. Capcom heeft daarom besloten de aankomende derde demo een week lang speelbaar te maken. Naast de 24 uur die vanaf 2 mei om 2 uur 's nachts ingaat, komen daar nog zeven dagen bovenop. De demo is daardoor speelbaar tot 10 mei om 2 uur 's nachts. Ondanks dat men acht dagen heeft om de demo te spelen, kan er maar één uur gameplay ervaren worden, waarna de demo afloopt.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Het spel verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had alleen de maiden demo gespeelt de andere 2 misgelopen omdat ik met koorts zat van corona en geen zin had dus helaas. Nu wel lekker dat de laaste een week beschikbaar is.

0

De demo beloofd weer een top Resident Evil !

0
test

@RJNSN Naar mijn mening, beloofd dit deel voor mij het beste deel ooit te worden.

0

@Ardyn Helemaal mee eens!

0

Aanbevolen voor jou