Demo's DJ Hero 2 en Guitar Hero: Warriors of Rock op Xbox Live | Gamer.nl

Demo's DJ Hero 2 en Guitar Hero: Warriors of Rock op Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de DJ Hero 2-demo kunnen spelers aan de slag met vier mash-ups, waaronder Pu ycat Dolls ft. Busta Rhymes - Don't Cha gemixt met Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho) en Lady Gaga ft. Colby O'Donis - Just Dance met Deadmau5 - Ghosts N Stuff. Deze mash-up's zijn speelbaar in de tutorial- en QuickPlay-modus, evenals in de multiplayermodi, waar varianten als Accumulator en DJ Battle toe behoren. 

De Guitar Hero: Warriors of Rock-demo bevat onder meer muziek van Black Sabbath, Foo Fighters en Slash. De nieuwste Guitar Hero staat gepland voor 24 september, DJ Hero 2 komt op 22 oktober uit. Of er ook PlayStation 3-versies van de demo's zullen verschijnen is niet bekend.

Ook de R.U.S.E.-demo kan vanaf vandaag gedownload worden. Eerder konden PC-gebruikers en PS3-bezitters met een PlayStation Plus-abonnement deze demo al spelen. R.U.S.E. komt later deze week uit, op 9 september.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou