Demon's Souls gevonden in PlayStation 4-database

Demon's Souls gevonden in PlayStation 4-database

Demon's Souls is gevonden in de database van de PlayStation 4.

Het Twitter-account PlayStation Game Size - dat zich bezighoudt met het bijhouden van bestandsgroottes van PlayStation-games - claimt de game in de database te hebben gevonden.

Het Twitter-account meldt daarbij wel dat het van alles kan betekenen. Mogelijk was het een interne testversie van de ontwikkelaar, of stond er een PS4-versie gepland die uiteindelijk niet doorging. 

Demon's Souls verscheen oorspronkelijk op PlayStation 3 en was de geboorte van het soulslike genre. FromSoftware ontwikkelde na de game de Dark Souls-spellen, Bloodborne en Sekiro: Shadow's Die Twice. Op dit moment werkt het bedrijf aan Elden Ring, dat begin 2022 uit moet komen.

Eind vorig jaar kwam een remake van Demon's Souls tegelijk uit met de PlayStation 5. Het is niet bekend of de Demon's Souls-vermelding in de PS4-database gaat om het originele spel of de remake.

Gamer.nl beloonde de remake van Demon's Souls met een 9: "Demon’s Souls slaagt grafisch met vlag en wimpel, en dankzij Sony’s nieuwe PlayStation 5 overstijgt de remake het stempel van ‘make-over’. De hogere framerate en het ontbreken van laadtijden zorgt voor een veel betere speelervaring die dankzij wat kleine aanpassingen nog verder wordt aangescherpt. Bovenal is Demon’s Souls nog even mysterieus en onnavolgbaar als voorheen, hoeveel walkthroughs er sinds die tijd ook zijn verschenen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Нeb nеt sеxу ondergoed gekоcht. Wil je het ziеn? Веzоek dе sitе ----- https://bit.ly/3wEHfXa

0

Aanbevolen voor jou