Demon Hunter-klasse aangekondigd voor Diablo III | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Demon Hunter maakt voornamelijk gebruik van langeafstandswapens, maar wi elt dit af met vallen, gadgets en een beetje magie. Jay Wilson, game-director van Diablo III, liet weten dat de Demon Hunter "een erg duister personage is, bijna een antiheld." De kla e kan vallen plaatsen, granaten gooien, maar is nog het meest bedreven in het neerschieten van demonen met automatisch herladende kruisbogen in iedere hand.

De Demon Hunter behoort samen met de Monk, Wizard, Witch Doctor en Barbarian tot de vijf speelbare kla en in Diablo III. Naast de bekendmaking van de laatste nog onbekende kla e, deed Blizzard ook het nieuwe trait-systeem uit de doeken, dat de attribuutpunten uit de eerste twee delen vervangt. Voorheen moesten spelers iedere keer als een personage in level omhoog ging punten toekennen aan de verschillende attributen, zoals strength en dexterity. In het derde deel kiezen zij in plaats daarvan uit verschillende traits, pa ieve vaardigheden die ieder hun eigen invulling geven aan de verdeling van de attributen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou