Demo Space Marine vanaf vandaag beschikbaar | Gamer.nl

Demo Space Marine vanaf vandaag beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demo bevat twee levels. In het eerste level nemen spelers het op tegen een hele bende orks. In het tweede level kunnen spelers de Jump Pack uitproberen. Dit apparaat heeft raketaandrijving en zit op de rug van de Space Marine. Hierdoor kunnen spelers krachtigere en hogere sprongen maken.

Bloederig

Warhammer 40,000: Space Marine is een shooter die de actie toont over de schouder van hoofdpersoon Captain Titus. Titus is een ervaren Space Marine, elitesoldaten van het menselijke leger. Titus en zijn eenheid moeten het in deze shooter opnemen tegen een enorm leger van orks. De game biedt bloederige executie-acties, waarmee spelers hun Fury-meter snel doen vollopen. Gebruik Fury met een vuurwapen om in een soort slow motionmodus terecht te komen, die meer tijd geeft om te mikken. Met een slagwapen in de hand, kunnen spelers met behulp van Fury krachtig op de grond stampen.

Naast de verhaalmodus, heeft Warhammer 40,000: Space Marine ook een multiplayermodus waarin twee teams, de Space Marines en de Chaos Space Marines, het tegen elkaar opnemen. In deze multiplayer, waarin tot zestien mensen tegelijk kunnen spelen, verdienen gamers ervaringspunten om nieuwe wapens en bepantsering mee vrij te kopen. De game verschijnt op 9 september voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou