Demo PSP-versie ModNation Racers verschijnt volgende week | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de demo kunnen spelers onder andere kennismaken met de Track Studio, waarmee een unieke eigen racebaan kan worden gemaakt. Het thema dat gebruikt kan worden in de demo is het 'Alpine' thema. Verder bevat de demo een aantal van de favoriete racebanen van de ontwikkelaar en acht Mods, de personages die de karts besturen, om mee te racen. De demo voor de PSP versie van ModNation Racers komt op 13 mei uit op de PlayStation Store.

Sony is van plan om na de release van ModNation Racers gratis downloadbare content genaamd Air Raid uit te brengen. Air Raid bevat volgens Chuck Lacson van Sony "een vette Mod met een nog vettere Fighter Plane kart". De content is voor iedereen gratis te downloaden, maar spelers met een voucher kunnen met behulp van de acce oires van Air Raid hun eigen racer en kart maken. De vouchers worden "op verschillende manieren" weggegeven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou