Demo Football Manager 2010 voor PC en Mac beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Strawberry-versie van de Football Manager 2010-demo bevat meerdere talen, afbeeldingen van spelers, clublogo's en een snelstart-optie voor competities uit meerdere landen. De Strawberry-demo is onder andere via de officiële Football Manager-website te downloaden.

Uitgekleed

De Vanilla-versie van de demo is een uitgeklede versie ten opzichte van de Strawberry-demo. In deze versie zit enkel de de Engelse taal en zijn alleen de voetbalcompetities uit Groot-Brittannië beschikbaar. Daarnaast is flink gesneden in de andere onderdelen, als afbeeldingen van spelers en clublogo's om de grootte van de demo binnen de perken te houden. De Vanilla-demo is exclusief beschikbaar via de MirrorFootball-website.

Beide demo's bevatten alle gameplay-mogelijkheden uit het volledig spel, alleen kan slechts een half seizoen gesimuleerd worden. De opgeslagen data kan wel gebruikt worden in het volledig spel, dat op 30 oktober in de winkels verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou